پای مرغ منجمد با استانداردهای بهداشتی و کیفیتی مورد تایید جهت مصارف صنعتی و خانگی
نوشته شده توسط : بورس سی تو

خلاصه مقاله:

انواع پای مرغ با استاندارد و بسته بندی صادراتی و یا به صورت فله به روش‌های مختلفی نظیر پای مرغ تازه، پخته شده، خشک شده و منجمد فرآوری و با توجه به نیاز مشتری در بازارهای مختلف به فروش می‌رسد.

حفظ بافت و کیفیت در انواع مختلف پای مرغ مسئله‌ای بسیار مهم بوده که در فرآیند فرآوری حتما باید در نظر گرفته شود، در همین راستا روش و نوع بسته بندی از جمله مسائلی هستند که برای حفظ کیفیت و ماندگاری این نوع محصول نقش بسیار مهمی دارند. بسته بندی پای مرغ با توجه به اینکه جهت مصرف روزانه و به صورت تازه در بازار داخلی مورد استفاده قرار گرفته و یا قرار است به بازار دیگر کشورها صادر شود، متفاوت خواهد بود.

ما در این مقاله (فروش انواع پای مرغ با استاندارد و بسته بندی صادراتی با قیمت روز) قصد داریم در رابطه با ضرورت بسته بندی درست پا و پنجه مرغ صادراتی و اینکه در زمان بسته بندی بایستی چه مواردی را در نظر داشت تا فرآیند به صورت استاندارد انجام شده و جهت صادرات به دیگر کشورها با مشکلی مواجه نشویم توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه کنیم.

پنجه و پای مرغ از جمله محصولاتی می‌باشند که علاوه بر رعایت موارد بهداشتی و نوع بسته‌بندی آن‌ها در زمان فرآوری در خط تولید بایستی به تناژ مورد نیاز مشتری نیز توجه کرد، زیرا بسیاری از کارخانه‌ها امکان تامین این محصول را در تناژ بالا و یا به صورت بلند مدت ندارند و همین امر یک نقطه ضعف برای تجار به حساب می‌آید.

شما عزیزان به منظور تامین و خرید انواع پنجه و پای مرغ با بسته‌بندی، کیفیت و تناژ صادراتی جهت ارسال و صادرات به کشورهای مختلف می‌توانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.

فروش انواع پای مرغ

انواع پنجه و پای مرغ صادراتی را می‌توان از جهات مختلف تقسیم‌بندی کرد که در این بخش به صورت تیتروار به آن‌ها اشاره شده:

فروش انواع پای مرغ

  • انواع پای مرغ از نظر وزن
  • انواع پای مرغ از نظر کیفیت
  • انواع پای مرغ از نظر نحوه فرآوری
  • انواع پای مرغ از نظر بسته‌بندی
  • انواع پای مرغ از نظر طولی

قیمت انواع پای مرغ و بسته بندی آنها

همانطور که گفتیم پای مرغ در انواع مختلفی فرآوری و به فروش می رسد. با توجه به نیاز مشتریان در نقاط مختلف جهان انواع پای مرغ به صورت تازه، منجمد، خشک شده و پخته شده فرآوری و روانه بازار می‌گردد. از پای مرغ جهت مصارف خرده فروشی و بازارهای داخلی عمدتا به صورت تازه استفاده می نمایند، اما در صادرات به دیگر کشورها برای حفظ کیفیت محصول در طول مسیر حمل و نقل اقدام به منجمد کردن آن می‌نمایند.

قیمت انواع پای مرغ و بسته بندی آنها

نوع بسته بندی پا و پنجه مرغ با توجه به کاربرد و بازار هدف متفاوت خواهد بود. برای خرده فروشی و مصارف خانگی از بسته‌بندی پلاستیکی و ظروف فومی ساده هم می‌توان استفاده کرد ولی به منظور صادرات این محصول، استفاده از مواد بسته‌بندی با کیفیت ضروری می باشد تا محصول علاوه بر دریافت تاییدیه‌های بهداشتی دیگر کشورها در طول مسیر نیز، نسبت به خطرات احتمالی مصون مانده و در حین حمل و نقل دچار آسیب نشود.

 

استاندارهای پای مرغ صادراتی

افزایش تقاضای خرید پا و پنجه مرغ از سوی کشورهای مختلف در سال های اخیر سبب شده تا پای مرغ به یکی از محصولات تجاری پرسود تبدیل شود. از همین سو صادرات آن رونق بسیاری پیدا کرده و کشورهای زیادی اقدام به فرآوری این محصول و فعالیت در حوزه صادرات پا و پنجه مرغ نموده‌اند.

نکته حائز اهمیت برای حضور در میان رقبای مختلفی که در زمینه تولید و عرضه محصولات پروتئینی از جمله پا و پنجه مرغ فعالیت دارند رعایت استاندارهایی می‌باشد که به وسیله آن بتوانیم محصولی از هر نظر مورد تایید جهت عرضه در بازارهای جهانی ارائه کنیم، زیرا محصولات غذایی من جمله پا و پنجه مرغ به طور مستقیم با سلامت افراد در ارتباط بوده و همین مسئله حساسیت و ضرورت رعایت استاندارهای لازم، بویژه موارد بهداشتی را بیش از پیش مورد اهمیت قرار می‌دهد.

استاندارهای پای مرغ صادراتی

برخی از این استاندارها شامل کیفیت محصول، ایمنی و بهداشت محیط تولید، فرآوری و بسته بندی پای مرغ صادراتی و حتی درطول مسیر حمل و نقل را شامل می شود. به لحاظ کیفیتی پای مرغ صادراتی باید کاملا سالم، دارای بافت مناسب و منسجم، فاقد شکستگی و هرگونه آسیب دیگر و عاری از آلودگی و یا بیماری باشد.

از نظر ایمنی و بهداشت محیطی نیز رعایت استاندارهای محیط تولید جهت فرآوری پا و پنجه مرغ سالم و فاقد بیماری ضروری می‌باشد و هر چه محیط پرورش در رعایت استاندارهای کیفی موفق‌ترعمل کند کیفیت پا و پنجه‌های تولیدی بالاتر می‌رود و به خصوص کیفیت محیط در تولید پا و پنجه‌هایی با حداقل کف پای زخم بسیار موثر خواهد بود.

بعد از تولید و فرآوری پا و پنجه مرغ با کیفیت یکی از مسائلی که در فروش موفق محصول تاثیر بسزایی دارد رعایت استاندارهای بسته بندی پا و پنجه مرغ می‌باشد. بسته بندی درست محصول در اولین قدم برای حفظ کیفیت محصول در طول مسیر حمل و نقل نقش بسیار مهمی دارد.

شما عزیزان جهت خرید پا و پنجه مرغ با رعایت تمامی استانداردهای صادراتی می‌توانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید. در ادامه مقاله در رابطه با اینکه بسته بندی پای مرغ صادراتی چگونه باید باشد و همچنین مزایا و ضرورت بسته بندی توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.

استاندارهای بسته بندی صادراتی پای مرغ

همان‌طور که اشاره شد رعایت استاندارهای بسته‌بندی پای مرغ صادراتی از مسائل و نکات مهم در زمینه فروش و صادرات موفق این محصول است. بسته بندی پا و پنجه مرغ صادراتی باید مطابق و در راستای استاندارهای بین‌المللی بوده و این استاندارها در موارد مختلف بسته بندی شامل جنس مواد ظروف بسته بندی، نحوه بسته بندی، برچسب گذاری و دیگر الزامات مرتبط با بسته بندی در نظر گرفته شود.

می‌توان گفت اولین و یا برترین نقش بسته بندی حفظ کیفیت و ماندگاری محصول از زمان فرآوری تا زمان حمل و نقل، توزیع و در نهایت مصرف محصول است. به همین دلیل استفاده از مواد با کیفیت که در طول مسیر حمل و نقل در برابر ضربه، فشار، دما و… مقاوم باشد ضروری است.

بسته بندی صادراتی باید دارای برچسب‌های حاوی اطلاعات مختلف محصول نظیر محتویات، تاریخ تولید و انقضای محصول، شرکت تولیدکننده و سایر مشخصات مورد نیاز باشد.

 

استاندارهای پای مرغ صادراتی

علاوه بر مواردی که بیان شد آشنایی با قوانین واردات و استاندارهای کشور مقصد نیز ضروری است زیرا ممکن است کشور مقصد قوانین خاصی را برای واردات محصولات مختلف به کشور خود داشته باشد. برای مثال ممکن است در استفاده از مواد بسته بندی محدودیت‌های خاصی را اعمال کرده و یا دارا بودن برخی برچسب‌ها و یا لیبل‌ها بر روی بسته‌بندی ضروری باشد.

استفاده از تکنولوژی‌های حفاظتی به روز برای تولید یک بسته بندی محکم به منظور جلوگیری از نفوذ هوا، رطوبت و همچنین حفظ کیفیت و تازگی محصول نیز بایستی مورد توجه قرار بگیرد.

از طرفی کاهش هزینه‌های حمل و نقل و انبارداری سبب شده تا افراد فعال در این حوزه از سود بیشتری بهره‌مند شوند که این مهم نیز از مزایای رعایت استانداردها در بسته‌بندی می‌باشد. استفاده از مواد سبک و مقاوم با کارایی بالا و طراحی مناسب محصول جهت کاهش ابعاد و وزن بسته بندی و مدیریت کردن فضای بسته بندی جهت چیدمان بهتر در سردخانه و کانتینر در کاهش هزینه‌های حمل و نقل و انبارداری موثر خواهد بود.

موارد بیان شده از جمله عواملی هستند که در بسته بندی صادراتی پا و پنجه مرغ باید در نظر گرفته شوند تا محصول ما بتواند در بازارهای جهانی حضور پر رنگ و موثری داشته و همچنین باعث ارتقای جایگاه کشورمان در حوزه محصولات پروتئینی در سطح جهان شود.

شما عزیزان جهت تامین و خرید انواع پنجه و پای مرغ با استاندارد صادراتی در تناژ مختلف، با توجه به نیاز مشتری خود در کشور مقصد و همچنین دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.

تماس با بازرگانی سفیدخانی

دیگران این موارد را نیز جستجو کرده‌اند:

خرید پای مرغ

کارخانه تامین کننده پای مرغ

پای مرغ با گرید صادراتی

خرید پای مرغ در اصفهان

فروش پای مرغ صادراتی

پای مرغ خشک شده

فروش پای مرغ در بندر

انواع پای مرغ

صادرات انواع پنجه و پای مرغ

خرید پای مرغ فله

انواع پای مرغ با استاندارد و بسته بندی صادراتی

بسته‌بندی پای مرغ

صادرات پای مرغ به قزاقستان و گرجستان

خرید پنجه و پای مرغ 10 کیلویی

تامین انواع پای مرغ

کارشناس فروش پای مرف صادراتی

خرید پای مرغ در تهران

انواع پای مرغ با بسته بندی صادراتی

خرید پای مرغ منجمد صادراتی

Chicken pie

پای مرغ خرید

chicken feet

پنجه مرغ 45 گرمی

فروش پا و پنجه مرغ صادراتی

تامین پای مرغ در تناژ بالا

فروش پا و پنجه مرغ با بسته‌بندی صادراتی

پا مرغ و پنجه مرغ

خرید پای مرغ منجمد بهداشتی

پای مرغ تازه

صادرات پای مرغ به روسیه

بهترین پای مرغ صادراتی

صادرات پای مرغ به چین

انواع پای مرغ با استاندارد صادراتی

 

برچسب ها:





:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 مهر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: